Snart dags för SSWC

Det var ordentlig rusning efter biljetter till årets upplaga av Sweden Social Web Camp eller SSWC, nördhajken på Tjärö den 13-15 augusti. En så kallad okonferens av modernt socialt snitt, mitt i naturen med fåren som sällskap. Jag hängde på låset och fick både biljett till konferensen (nr 5 tror jag) och plats på det åtråvärda vandrarhemmet. Som gammal scout är jag visserligen van vid övernattning i både tält och vindskydd men det blir allt längre sedan och man börjar väl bli lite bekväm. 

Plats på twitterbussen från Göteborg har jag också. Som enda resenär från Halmstad får jag på nåder kliva på i farten på Snapparps rastplats innan bussen tar genvägen över Malmö på väg till Blekinge. 

Hittills är jag nöjd med att jag bara missat en årgång av SSWC. Det låter väl bra. 

Sswcbadge2010

PS. Extra trevligt att loggan ser ut att vara två spinnakerseglande båtar uppifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *